Make your own free website on Tripod.com

 

Pintu MasukPintu Masuk

Laman Utama

Laman HadisLaman Hadis

Laman ArtikelLaman Artikel

IndividuIndividu

Link & TetamuLink & Tetamu
 

Laman KarkunBitara Online ini merupakan sebuah laman yg dibina khusus bagi ahli-ahli karkun Circles.Segala kandungan yg terdapat di dalam laman ini diharapkan dapat membawa kebaikan dan menambah sedikit ilmu kepada diri kita yg serba kekurangan.

-->Terima kasih atas sokongan anda terhadap laman ini selama ini. Tetapi saya tidak dapat mengemaskini laman ini sejak sekian lama kerana hal-hal pelajaran. Tetapi InsyaALLAH satu hari nanti saya akan cuba memperbaharui terus laman ini dgn menu dan layout yg lebih mudah utk di layari. Artikel-artikel juga sudah lama saya tidak kemaskini tetapi dgn apa yg ada di dlm ini diharapkan dapat mengingatkan kita sentiasa kepada ALLAH. Sila lawat laman-laman yg terdapat pada bahagian link. lebih banyak site yg sentiasa dikemaskini dan lebih baik.

-->Saya mengharapkan anda yang melawat dapat mengisi buku tetamu dengan komen atau pandangan mengenai laman ini ataupun hantarkan sahaja e-mail kepada saya. Komen dan pandangan anda amatlah dihargai.Semoga kita semua mendapat sedikit manfaat daripada laman ini.Segala yang baik datangnya dari ALLAH dan segala yg buruk juga datang dari ALLAH tetapi atas sebab kelemahan diri saya sendiri.Wallahua'lam.

-->Selain itu saya ingin menyeru kepada seluruh Umat Islam supaya sentiasa mendoakan kesejahteraan saudara-saudara Umat Islam kita di seluruh dunia.Umat-umat Islam kini di ambang peperangan lebih-lebih lagi Iraq dan sudah tentunya Palestin.Sesungguhnya ini sudah nyata kepada tanda-tanda akhir zaman pabila perang semakin berleluasa.Doakan kesejahteraan dan semoga kita semua hidup dlm keadaan aman dan harmoni sentiasa.InsyaALLAH.

-->Saya menggalakkan anda menyertai komuniti http://www.islam.org/ yang sentiasa di kemaskini dan terdapat juga forum.Semoga kita sentiasa mengingati ALLAH di mana sahaja kita berada.[Terakhir dikemaskini pada 25 Febuari 2003].

ęCynari Creation 2001